Διατροφή : Το απαραίτητο καύσιμο!

Written by

Διατροφή : Το απαραίτητο καύσιμο !

Βρείτε το απαραίτητο «καύσιμο» μέσω της προσαρμοσμένης διατροφικής καθοδήγησης ώστε να αυξήσετε στο ανώτατο τις προπονητικές σας επιδόσεις.

Η διατροφή διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στα άτομα που αθλούνται για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους. Το γεύμα πριν την άσκηση θα επιτρέψει στον αθλούμενο να αντεπεξέλθει στο φορτίο της άσκησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το γεύμα μετά την άσκηση θα του παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να επιδιορθωθούν φθορές και να αναπτυχθεί η μυϊκή του μάζα, κάτι που ονομάζουμε διατροφική αποκατάσταση.

Επομένως ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής πρέπει να είναι φτιαγμένο από κάποιον ειδικό με σφαιρική γνώση και εμπειρία.

Σας συστήνουμε με χαρά τον συνεργάτη του Shape Health Club  Σόλομον Νίκο.

  • Είναι Κλινικός Διατροφολόγος – απόφοιτος του τμήματος επιστήμης διαιτολογίας και διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο τμήμα Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας –Διατροφής με ειδίκευση στη Διατροφή και Άσκηση. Κατά το έτος 2005-2006 τιμήθηκε με βραβείο για την άριστη επίδοση του στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού προγράμματος. Από το 2004 έως το 2006 απασχολήθηκε στο εργαστήριο διατροφής και κλινικής διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.
  • Επιπλέον είναι απόφοιτος του παιδαγωγικού τμήματος της δημοτικής εκπαίδευσης Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Υπεύθυνος Διαιτολογικού τμήματος σε επιστημονικά κέντρα αδυνατίσματος και σε Γυμναστήρια
  • Εκπαιδευτικός του τμήματος ειδικών εφαρμογών διαιτητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε μας στο 210 9342933 και  ξεκινήσετε άμεσα μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Τα προγράμματα διατροφής αποτελούνται από τέσσερις εβδομαδιαίους κύκλους. Σε κάθε κύκλο γίνεται λιπομέτρηση και εκδίδεται νέο πρόγραμμα διατροφής διάρκειας 1 εβδομάδας.

Γυμναστήριο Shape Health Club.

Ελ. Βενιζέλου 5 Α . Ν. Σμύρνη / ☎️ 210 9342933 k 210 9356137